24-07-2017

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αποσταλεί δύο κακόβουλα email στα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας ζητώντας προσωπικά δεδομένα (username, password) τα οποία φαίνονται παρακάτω:

From: Χρήστης Webmail <bohuspried@post.sk>
Subject: Αγαπητοί χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περιεχόμενο μηνύματος: Αγαπητοί χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έχετε υπερβεί το σύνολο των 23.432 κιβωτίων αποθήκευσης υπηρεσιών Web / Βοήθειας Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επέκταση. Πρέπει να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώστε τις πληροφορίες. Ισχύει για την επιβεβαίωση του λογαριασμού σας.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο ή αντιγράψτε και επικολλήστε το ηλεκτρονικό εμπόριο Διευθυντής πρόχειρου για επαλήθευση.

Κάντε κλικ ΕΔΩ

Προσοχή! Εάν δεν το κάνετε, θα έχετε περιορισμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Γραμματοκιβώτια. Αν αρνηθείτε να ενημερώσετε το λογαριασμό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα εκσυγχρονίζω Μήνυμα, ο λογαριασμός σας θα παραμείνει κλειστός για πάντα. Με εκτιμιση, Διαχειριστές συστήματος ®

From: ntua.gr <techcare78@gmail.com>
Subject: ntua.gr εξυπηρέτηση πελατών

Περιεχόμενο μηνύματος: Αγαπητέ χρήστη ntua.gr Χρήστης, Ενημερώνουμε τους λογαριασμούς webmail ntua.gr για να αυξήσουμε το Την αποδοτικότητα των λειτουργιών του λογαριασμού μας και την αλλαγή της προβολής της αρχικής σελίδας.

Παρατηρήσαμε ότι ο λογαριασμός σας δεν έχει ενημερωθεί στο νέο μας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Συστήματος, πρέπει να επιβεβαιώσετε την κατάσταση του λογαριασμού σας, ώστε να μπορέσουμε Συνεχίστε με την αναβάθμιση του λογαριασμού σας και αυξήστε την αποθήκευση Space, οποιοσδήποτε χρήστης δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον λογαριασμό του θα μόνιμα Χάνει τον λογαριασμό του για να μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο για το νέο Χρήστες.

Κάντε κλικ στην καρτέλα απαντήσεων και δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω:

Όνομα χρήστη: Κωδικός πρόσβασης: Ημερομηνία: Τηλέφωνο: Εναλλακτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε το νέο μας σύστημα αναβάθμισης και σας υπόσχομαι να σας προσφέρουμε Την καλύτερη πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε το ntua.gr webmail Τεχνικό τμήμα ntua.gr.

© 2017 ntua.gr webmail Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Το Κέντρο Δικτύων και οι υπηρεσίες του ΕΜΠ σε καμία περίπτωση δε θα σας ζητήσουν την αποστολή κωδικών πρόσβασης και προσωπικών στοιχείων.

Σύσταση: Αγνοήστε το μήνυμα αυτό. Σε περίπτωση που ακολουθήσατε τον παραπάνω σύνδεσμο, θα πρέπει άμεσα να αλλάξετε το password σας ηλεκτρονικά μέσω του https://www.central.ntua.gr/login